Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

WHO sa att administreringen av den tredje dosen är omoralisk

WHO: s chef sa att administreringen av den tredje dosen är "omoralisk" med tanke på att vaccinationen är stillastående i Afrika.

Administrationen av en tredje dos av COVID-19-vaccin i vissa länder är "omoralisk" eftersom inokuleringar stagnerar i Afrika, sade Världshälsoorganisationens (WHO) generaldirektör Tedros Adhanom Ghebreyesus till CNN på onsdagen.

Boostervaccinationens intensifiering är "omoralisk, felaktig och orättvis och måste stoppas", sa WHO -chefen till CNN på tisdagen.

"Att börja ympningen av den tredje dosen är verkligen det värsta vi kan göra som ett globalt samhälle.

Det är orättvist och också orättvist eftersom vi inte kommer att stoppa pandemin genom att ignorera en hel kontinent (Afrika).,

Och denna kontinent har ingen produktion kapacitet på andra sätt ", tillade han. WHO har rekommenderat ytterligare en tredje dos vaccin för personer med nedsatt immunförsvar, men motsätter sig utbredd användning av boosterdoser tills ett stort antal människor världen över vaccineras med en första dos serum. Anti-COVID-19.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-10-14 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP