Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I någons egen verklighet blir den irriterad på att den som säger sig inte kunna 'det' eller 'det', faktiskt inte verkar kunna göra det som 'förväntas' av någon att kunna. Själv kan du verkligen bli arg när någon 'inte kan'.


Verkligheten enligt Anita och Göte





I min verklighet, säger Anita,
ser jag på dig med mina ögon.
I din verklighet, säger Anita,
ser du på mig med dina ögon.

I min verklighet, säger Göte,
finns det ett före och ett efter.
Förr kunde jag göra 'det och det',
bara att det var för åtta år sedan.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2021-10-14 10:32



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag säger det jag menar, då jag menar det jag säger. Jag talar som jag har förstånd till, hur gör du?
2023-07-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP