Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Minnen av olika 'igår', kommer till mig i vinden, med solsken bland molnen och träden. Ibland då du gick längs stranden och jag var i sällskap med någon, jag visserligen såg dig på avstånd, jag för mig själv och du för dig.


Jag ser dig, bara på egna vägar






Även då det inte verkar som att jag ser dig,
är jag medveten om att du är.

Ibland är du här också,
men jag minns något av dig,
som en kvardröjande doft.

Som en sång jag hör där borta,
någon sjunger eller verkar nynna.

Så kommer minnet av dig till mig
och jag invaggas i förtrolighet,
egna minnen som bara är mina.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-14 10:58



Bookmark and Share


  Horace
Det goda meditativa livet
i acceptans levt i frid
och väl beskrivet
2021-10-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP