Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=IBcARFN3rJY


Smiley undrar i sin nya pjäs "Fram tills när"

https://www.protv.ro/muzica/smiley-pana-cand-melodie-noua-videoclip-youtube-piesa.html?fbclid=IwAR0as8dx


Smiley släpper en låt:
"Fram tills när"
ett frågestycke som stämmer överens med tiden, som samlar i sina anteckningar och verser driften, rädslorna och trycken under den period som mänskligheten nu går igenom.

Videon till låten "Fram till när" är signerad av HYPNO, en av de mest kända och uppskattade regissörerna för musikvideor och reklamfilmer i Rumänien, examen från New York Film Academy.
"Fram tills när", rysde han åt mig från första ögonkastet. Inspelningen av videon varade i två dagar och var som en film i sig, med svävning, strängar, remskivor, apokalyptisk atmosfär, uppe på bilar. En galenskap som uttrycker själen som har nått sin gräns.

Det är, i dessa tider, ett överflöd av känslor som vi alla manifesterar som han känner, som han kan, som han vet. Vissa människor skriver, andra gråter eller klagar, vissa skriker, andra studerar, vissa agerar eller bygger.
artister har vi musik till hands för att uttrycka hur vi känner
Således lindrar vi oss själva och vi hoppas att vi också lindrar andra ”,

Inspirerad av frågan som alla ställer allt oftare, med fler och fler variationer,
"Fram tills när"
det kan låta annorlunda hos varje person, beroende på varför det är för mycket, för grått, för ofta fördröjt, för skadligt för alla.
"Fram tills när"
tills vi lider på jorden, se hur själar gråter, för jag vet inte förrän men nu är det för mycket.
"Fram tills när"
det är en personlig fråga, som inte väntar på svar till andra, utan bara trycker på medvetenhetsknappen i oss.
Varje människa har inom sig ett ljus som han måste veta hur man tänder i mörkret, som agerar för gott och reagerar på det onda, stoppar misstag och tar emot det vackra, väljer rätt, inte lätt.
Jag uppmanar människor att i sitt sinne slutföra frågan "Fram till när" vad som skrämmer eller irriterar dem mest om sig själva, världen, idag och tanken på morgondagen. De kan, förutom svaret, inse att de fortfarande har något att ändra. "

 

(slappna av höstmusik)
https://www.youtube.com/watch?v=YKVP9YwYbBs

Billiga flyg till Istanbul från 862 kr | Flygresor.se

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2021-10-14 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP