Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Nyanser


det skymmer
bakom grönklädd skog
i gröna nyanser
blandar sig med lila
och korallrosa
några spridda löv
lite här och där
utspridda blåa gula
lite brunt
färgskalan är harmoni
tankar och idéer föds
skapar konst
kanske en dikt
som den här




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2021-10-14 12:16



Bookmark and Share


  Niliboy
Jättetjusigt landska du målar upp!
2021-10-14
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP