Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sextakten

Nakna nätter under månens strålar

där språket sover men pulsen talar, i

en åtta av liggande kroppar

och mörkrets morfin spritter, i

nervändar som stjärnregn.




Fri vers (Fri form) av Essisen
Läst 108 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-14 13:01



Bookmark and Share


  Rafmagn VIP
Väldigt vackert och bildrikt!
2021-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Essisen
Essisen