Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart fyra år sedan, †2017-11-05


en höstdöd

din svalnande puls hoppar i ekon, och runt dig

sitter tre systrar och en mor, som sett

skimret förbrukas och blåvit gråhet, målas i

matt färgskala på genomskinligheten, och dina

kyliga lungor kippar, och omkring dig

vilar det krispiga syret stilla, lite stört av

luftkrusningarna från melodierna, som en syster

viskar fram mellan knastriga läppar, och dina

läppar leker fram ett leende, där en syster

ser ett förlorat skratt, och du

vandrar iväg i natten, som en

mardröm som färdats till dagen.




Fri vers (Fri form) av Essisen
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-14 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Essisen
Essisen