Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För du vet väl hur människorna är

EGOT styr världen. 

Det är mörkt, kallt

och tiden har stannat. 

Pandemin rår inte på 

EGOT, det måste till 

någonting mycket 

värre, för du vet väl 

hur människorna är.

Undantag finns men 

världen kommer att 

gå under med EGOTS 

och livslögnens och

förnekelsens flagga 

i topp. Kärleken är en 

boxare som har åkt 

på en tung knockout 

och sitter ensam

och groggy i

omklädningsrummet

medan EGOT ständigt 

firar nya triumfer. 

För du vet väl 

hur människorna är.  




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2021-10-14 15:56



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ja, man hör mycket jag, jag, jag idag. Jorden kommer inte att gå under bara civilisationen.
2021-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP