Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

 
Något med träden idag

de löv som envist

hänger kvar


viskningar i vinden

de vill inte släppa tag

ej heller jag


inte om sommaren

inte om dig

inte om mig


jag blundar mot solen

lutar mig mot den skrovliga stammen

hör jorden sucka under mig


















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-14 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP