Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ställ till en brakfest när jag är död

Ty denna världen är inte mitt hem.

Livet är och har alltid varit en 

förnedring, ångest och plåga och 

måste vara ett straff för något ont 

som jag gjorde i ett tidigare liv. 

Så ställ till med en brakande fest 

när jag äntligen är död och befriad, 

jag vill att ni ska vara glada för 

min skull, i en dans, i en jublande 

fröjd, och jag ska se er och känna 

en överjordisk frid som övergår 

mitt förstånd. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-14 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP