Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STALKERN

Stalkern sa:

"Jag undrar vad 

mitt offer gör i dag...

Kanske plockar nypon

eller lyssnar på Dag Vag..."

I vilket fall som helst

så hänger jag i hasorna

så att han snabbt bryts ned

när han summerar fasorna."

 

Men stalkern hade underskattat

offrets bastion

som Hitler underskattat

den sovjetiska union

som bultat bajset ur den

nazityska krigsmakten

En stalker är en loser

och jag vet hur det går sen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/10 2021

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2021-10-14 17:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hahaha som bultat bajset ur den tyska krigsmakten. Denna dikt var bra
2021-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP