Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri


svävandes fri
fri från livets färd
svävandes i själens värld
en del av vinden

genom evigheten























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-10-14 19:17



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Ljuvligt vacker dikt
som berör
2021-10-18

    Sefarge VIP
Ahh-
Du kan ju konsten
Att skriva annat
än om kvinnans
Vagina!
;)
2021-10-16

  Sparvögat VIP
Vackra ord till friheten…
2021-10-16

  M.A.J.R
Friheten i texten befriade mig från fångenskapen i mina tankar.
2021-10-16

  Maj-Lis VIP
Vackert
2021-10-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd och vacker ton i din dikt!
2021-10-15

  AiA Maria den fria

Underbart
Överflödande


Tack!
2021-10-14
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP