Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väljer glädjen

Ja! Jag väljer glädjen

Jag vänder mig till det som behagar mig...

Det som misshagar mig vänder jag mig ifrån!

Det är ju självklart

men tål att påminnas om.

Det finns romantik...det vill jag tro.

Den kanske finns där en meter ifrån mig...

Då väljer jag romantiken.




Fri vers (Fri form) av bohemen VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-14 20:52



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Du ger svaret på vad
romantiken e
och jag tar ivrigt emot
glädjen i dina ord!
Ha det gott!
2024-04-12

  rostspik VIP
Välja glädje?
Om det vore så enkelt skulle vi inte ha depression, utbrändhet med mera.
2021-10-14
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP