Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tankarna har egna vägar

Så mycket som tickar

och inget tålamod.

 

Äts upp

och inuti vänds allt.

 

När tankarna 

har egna vägar,

bär tystnaden lugnet

tillbaka till ruta ett.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-14 21:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslosam och stark! kram
2021-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson