Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pendang.


Var himmel


var himmel
och jag kan lyfta
min högra arm
längs den,
skjuta en pil
över den
till stjärnornas bank,
äta av den
drömma om den,
sedan vakna till den.
ljust och mörkt är det.
är det.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-15 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen