Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om tryggheten i att vara blyg tillsammans


Nakenblyg närhet



Våra andedräkter rök i kors tills vi
somnade rygg mot rygg fulla av nu

redan ett men snart oskiljbara helt


Snart nakna i vår egen lilla dimma
täta nog att stänga såväl tid som rum
ute tills rodnader bleknat i svalkan

av dagg droppande över naken hud







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-15 00:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kärleken är blind
2021-10-15

  lodjuret/seglare VIP
Så känslosamt att läsa andras texter det är, som om vila bland vågor kroppar bär, längtan efter verklighet gemensam, minnen av en gårdag verksam, plågor och lågor brinner som av besvär...
2021-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP