Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gawain inspirerade, varken mer eller mindre. Ett grävande i rabatt och jord, ger doft samt stoff till ord.


Några rader på rim 2021 10 15







Så känslosamt att läsa andras texter det är
som om vila bland vågor kroppar bär
längtan efter verklighet gemensam
minnen av en gårdag verksam
plågor och lågor brinner som av besvär...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2021-10-15 01:22



Bookmark and Share


  ULJO
Fint
2021-10-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP