Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Direkt stulet av https://poeten.se/blogg/leta-och-hitta-passande-bokforlag.htm Jag står endast för radbrotten och rubriken hehehe


Målbild

Bokförlagen ser lyrik som en förlustaffär
och ger sällan eller aldrig ut poeter
om de inte redan är kända i något annat
sammanhang. Förlagen satsar på ett helt
författarskap som ska bli lönsamt på sikt.
Något en poet
sällan
blir.




Fri vers av aloc VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2021-10-15 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP