Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KANSKE ENDAST EN NYCK.

PLATONSKT

Fly in i det förflutnas rum.
Där sommaren var evig, men
falska var njutningarna,
när människorna log.

Du kunde leva för evigt ung
och aldrig enas,
med tanken att finna ro.

Rymde till förfluten värld,
du var där evigt ung.
Även kroppens njutning,
löd din minsta nyck.

Bosse 15 oktober 2021.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Bossepoet från Österbotten
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-15 05:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten