Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Korsfest.


Genom Ande och eld


denna flammande eld,
så redo att vara ett med oss,
inte bara slickar bort slagget
utan tänder också
kärlekslågan ren och klar,
skickar buketter till våra nosar,
bestryker våra ansikten,
mättar våra själar,
lyfter vår hud.
något att komma ihåg,
nämligen för dig och mig,
när vi har mottagit detta dop.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-10-15 06:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar!
2021-10-17

  AiA Maria den fria

Ren-ande!

Liv-giv-ande!

SOL!

Tack!


2021-10-15

  Ulf Carlsson VIP
Andens dop har många uttryck.
2021-10-15

  Horace
Fin beskrivning av livet
som evig andning
i oxidation

2021-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen