Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synvinklar





Åren svinner hän
Viddernas åsyn djupnar

Fjärran blir nära




© Birgitta Englund Dimitrova oktober 2021




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-15 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP