Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken jag längtat efter

Kärleken, den kärleken

 

Att jaga lycka var att jaga efter vind




Fri vers (Fri form) av Tea Alex
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-15 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex