Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk på vilodagen så att du helgar den

Vilodagen var sannerligen välsignad

Att vila var det enda hon längtade efter




Fri vers av Tea Alex
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-15 11:43



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...också han, hen, hin.
2021-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex