Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Reflekterar över ”vibbar”,tid, rymd.,mening.Läs gärna övriga ”Zoom” texter.Tack! https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=636


~~~~~~~ XXXX ~~~~~~~

 

 

Din tanke är ren energi.

 

Din tanke strålar ut i oändligheten.

 

Energi dör aldrig ut men är i ständig rörelse.

 

 

Du sänder ut energi som i tankar

som möter andras energi som i tankar

 

Matrixen- det kombinerade energifältet

är en mycket kraftfull vibration.

 

 

Energifältet benämns ibland

det kollektiva medvetandet.

 

 

Se nu bilden av en samlad tanke

bestående av oändligt många

lika och samma tanke.

 

 

Föreställ dig nu den oerhörda

kraften energifältet rymmer.

 

 

Kan du se att kollektivets medvetande

påverkar allt på vår planet?

 

Kan du se att dina tankar

påverkar din och andras verklighet?

 

Kan du se att när flera samlas

kring samma tanke

ökar effekten

i matrixen?

 

 

 

 

 

 

Tro-hopp-kärlek

 

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-10-18 13:25



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Stark och mycket intressant text.
Ibland kan jag känna mig nedstämd
och trött utan att kunna se någon
orsak till det. Tänker att det är
samhällets och världens tankar
och vibbar som får mig att må så.
Upplever det som att det är en tung
tid som vi lever i. Dags att hjärtan
öppnar upp för kärlek.
2021-10-26

  Kungskobran VIP
Ensam är stark
kollektiv är utspätt
2021-10-19

  S.A.I. Steve Lando
totaliteten utav energi, den positiva energien - en oslagbar kraft
2021-10-19
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria