Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tankars


jag sätter mig ned
eller satte den sig

blir det bra till slut
eller blir det bara

jag bryr mig
eller gör jag

bosatt
besatt

finns inget värre
än sann psykos

för mig
för jag vill veta
eller få reda på

i min kropp
i mitt huvud

spelas mitt liv upp
som musik
som aska

när orden drämmer
mitt brev

utan namn
och resor




Fri vers av Charles Abrams
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-15 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams