Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslöst ändå seriöst!

Jorden rund! Underbar! Utan gräns...
Men det gäller att inte pumpa läns...
Vi likadana?
På vår hemma bana...
Man måste så klart hitta rätt frekvens...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-15 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt