Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lägger mina händer på dig

Jag lägger mina händer på 

din skenande stress och oro. 

Jag sätter en tydlig gräns 

för det diffusa mörkret som

har härjat dig i decennier. 

Jag undrar vad de har gjort 

med dig men du minns inte. 

Det är som att du har varit 

medlem i en destruktiv sekt 

vars makt över dig var helt 

och hållet förödande. 

Ibland kan jag se en glimt 

av hopp i dina när jag lägger 

mina händer på din skenande 

stress och oro och jag öser 

över dig min starkaste ömhet. 

Jag sätter en tydlig gräns för 

för det diffusa mörkret som 

har härjat dig i decennier. 

Med kärlek och sanning 

ska vi tillsammans ta dig 

ur psykosens järngrepp här 

på min väldigt alternativa 

kliniks helgade andrum. 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-15 14:45



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Helande värme och omtanke.
2021-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP