Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Skarpsynta Dikter


Sinnenas rike

Öppna ögonen

och se vad som finns runtomkring dig

Öppna ögonen och se solen

Som skiner på oss

 

Sinnenas rike

Inget annat har dess like

 

Öppna ögonen

Och tänk på vad du säger och gör

Öppna öronen

Och Hör på vindens susande

 

Sinnenas rike

Inget annat har dess like

 

Öppna munnen

Och säg vad du tycker

Öppna munnen

Och tänk på vad du säger

 

Sinnenas rike

Inget annat har dess like

 

Lukta med näsan

Och känn på doften

Behåll dina nerver

Och känn vad du känner

Att vara människa

Kan vara att ha sinnen de fem

 

Sinnenas rike

Inget annat har dess like

 

20180730

Taleptox Skrev

<+>

 




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2021-10-15 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP