Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Skarpsynta Dikter


Det förflutnas hemligheter

Gömda skeenden I det förflutna

Döljer sig bakom våra ord

En vision om att avslöja och uppdaga

Vad som I det förflutna skett

All den mängd med händelser som

Skett I det förflutna döljs bakom våra

Händer så hemlighetsfullt sköra

I en hemlighet med våra händer

vi kan dölja och göra

Det förflutnas hemligheter synliga

 

20161122

Taleptox Skrev

<+>

 




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2021-10-15 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP