Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Skarpsynta Dikter


Allt som vi sett

Allt det som jag sett

Har inte tillfredsställt dig

Jag ser rakt igenom det

För vad det verkligen är

En denna världs illusion

Beklätt med ett tygstycke

Vi ser tillbaka för att

Veta vart vi är på väg

I det förflutna finns

Nyckeln till vår karaktär

Allt som jag sett

Kan du inte tro på

Förens du också

Själv sett det

Om din natur är sådan

Att du misstror det

Andra redan har sett

Och du säger missnöjt

”Se hur vi nu har det

Vad detta till har lett”

Imorgon kan du ha glömt

Det som hände då

 

20180910

Taleptox Skrev

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-10-15 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP