Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Skarpsynta Dikter


En identitet som är helig

Jag vill inte att någon ska bete sig som jag

Kanske kan det ändå bli så en dag?

Men jag kan gå med er I flera mil

Jag sållar mina handlingar med en sil

Jag anstränger mig för att inte vara som andra

Kan man mig för det klandra?

Jag anstränger mig för att inte härmas

Jag går min egen väg och avskärmas

Alla dessa år jag minns I ensamhet

Utan några mänskliga kontakter

På det är det skillnad idag

Om än en känsla ack så vag

Vår identitet är helig och unik

Än är jag inte ett ruttet lik

Till den dag jag inte finns mer

Jag lever och frodas som du ser

 

20160903

Taleptox Skrev

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2021-10-15 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP