Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två knölsvanar

Två knölsvanar vingsjunger sig ut ur Valösund.

I motljuset lyser deras vithet.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-15 15:25



Bookmark and Share


    carinamnm
Det där ger mig en bild av hur det kan te sig när det är dags att vandra vidare och mötas av ljuset som tar emot. Fint!
2021-10-31

  Minkki VIP
vingsjunga - vilket underbart ord!
2021-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP