Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen äkta Robin Hood


Robin Hood
är inte längre
någon äkta gentleman

Numera
spänner han sin båge
och skjuter oskyldiga
så snart han kan

Förr
tog han från dom rika
Och gav till dom fattiga

av ren välgörenhetslust

Numera
verkar han mest agera

På sin egen förskräckliga blodtörst




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-15 15:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Synd att inte strängen brast
2021-10-16

  ULJO
Han är snarare en psykopat.

2021-10-16

    Lena Staaf VIP
Nej det är bara pilbågen som är gemensam. I denna mans hjärna härjar förvirring, hat och desperation.
2021-10-15

  Larz Gustafsson VIP
Fidel Castro var en äkta Robin Hood.
Mao Tse-tung och Mengistu Haile Mariam likaså. Thomas Sankara i Burkina Faso.
Ho Chi Minh. Kim Il Sung.
Listan kan göras lång.
2021-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP