Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Bröderna Brööl diskuterar kroglivet

 

- Jävla krogvärld! Fy fan i helvete vad jag genuint hatar den!!!

- Men...vad är det för pisst trist antagonist som retat upp dig nu då? Låt mig gissa, nån modemupp som dömt dig efter din klädsel som t.e.x dina platåträskor du fick 1973? Eller dina sjukt äckliga V-jeans från 75? Kanske din kostymering a la Flamingokvintetten 1976? I så fall förstår jag, den väcker väl anstöt överallt, fanimig fulare än Madonnas bröstpattelök-strut-trattkantarell-konformade-juverupprullar-bh från 1990!

- HÅLL KÄFTEN!!! Ska man inte kunna slinka in på nån bar eller pub och ta sig en rejäl rackabajsare utan att bli uttittad? De där ungfjollorna höll på att tappa sina ögon när jag köpte en sist på Halta Hurri, dryckjommen var väl inte inne, man ska tydligen dricka vin i vinglas med lillfingret rakt ut nu för tiden, som nån sorts jävla pekpinne att "titta på den där, 1997 ringde och ville ha tillbaka sin u-båt!" Wäääh!

- U-båt? Serverar dom det fortfarande?

- Jajjemen fast man måste visa bartendern hur! Vill ju att ruset ska kännas direkt, är ju därför man dricker, inte för att det är gott för det är det tamefan inte!

- Men va fan, en simpel u-båt, går väl aldrig ur tiden, alltså ett stort ölglas fyllt till brädden med öl och så sänker man ner ett snapsglas med Jäger i, vad är det för konstigt med det? Ska vi gå ner och spö...

- Nej, tvärtom, Jäger upp till max sen kommer huttglaset med lite öl! Har du glömt att vi kommer från Norrland?

- Men din dumme fan, då var det ju därför dom glodde begriper du väl! Det enda du borde dricka är Pucko, ditt pucko!

- Bäst du kniper igen annars ska du få en smucko så kom inte här och mucko!

- Äh, jag hinner ducko så det blir du som får dra din sista sucko!

- Nu lämnar vi walk-over båda två och drar ner på Platta Paddan istället och svingar en bägare eller två, deal?

- Aldrig i livet, har blivit för djävligt på krogen nu för tiden, vissa kärringar går omkring och nyper oss gubbar, ursäkta, gudagåvor i häcken och kallar det för feminism!!! Skrota #metoo, starta #shetoo istället! Dom ska ge fan i min röv! Inte konstigt att dessa överåriga, övergivna, översminkade och överdrivna står över- och efterblivna vid stängningsdags och inte fått nån att dra över! Min kropp är mitt tempel! Och varför har just den kategorin kvinnoider alltid leopardmönstrade, alldeles för små, åtsittande kläder på sig? 

- Det där nypet i röva är väl det enda nyp du får så jäbla ful som du är!     

- VA FAN!!! Det är ju du som är ful! Som stryk! Och därför ska du få det också! Walk-over has walk over! KA-POW! WHAM! SCHMOCK!

- KA-POW! WHAM! SCHMOCK på dig själv du!

- Va fan säger du syrran...ful får man vara men inte dum...men du är fanimig både och...ack...back...BACKA SA JAG!!!

- Du ska få för syrra du, SMOCK!!! Ha ha va rolig du ser ut nu när jag slagit ner huvvet i röven på dig! Som en huvudfoting! Men eftersom du alltid tänker med och som ett arsel så gör det ju ingen skillnad i sak!

- Du då, som alltid tänker med picken, då måste du med ditt resonemang alltså ha ditt huvud däri också?

- Lyssna nu din lille dumme fotförsedda kraniumprimat, tur för dig förresten att retroaktiv abort är förbjudet men så här är det, jag har mycket riktigt som du säger, huvudet på skaft, d.v.s tänker med dicken ibland för när svällkropparna i den vidgas så sker det med blod och tar då tillfälligtvis kroppens övriga blodresurser i anspråk, b.l.a det från hjärnan som liksom är huvuddatorn för tänket. Vanliga tidpunkter brukar vara runt två-tiden på natten och kan orsakas av eftertraktade galanta damer i fräscha leopardmönstrade tajta kläder som letar efter sin drömprins när krogarna stänger. Så med den servern utslagen går reservaggregatet in och tänker åt den, tyvärr med sina begränsningar då den bara kan tänka på en enda sak men brukar tänka snabbt och allt blir snart som vanligt igen!

- Hmpf...brorsan...eller herr Dubbelballe, du hävdar alltså att du har en extra snorre som stjäl blod ibland från själva huvudballen som tydligen sitter innanför pannan. Tur är väl det förresten, skulle den sitta på utsidan kunde du ju inte se nånting eftersom kulpåsen skulle täcka ögonen!

- Du din du...hur som helst, oavsett vart Dick Petter-Nicklas behagar husera nånstans kan det inte vara lätt för honom, tänk dig själv att dras med tvenne nötter och ha ett arsele till granne, voi, voi...

- Hellö böys, nu är mamsen hemma igen! Var nere på stan en sväng och kolla här, har ni sett såna tajta snygga leopardmönstrade kläder jag köpte på rea? Måste nog inviga dom redan idag, ska ni med på Präktiga Puman ikväll och svinga en u-båt pojkar?

- NÄÄÄJ! Stanna hemma! Och vart fan är Friggebo nånstans?! Biggan! Kom hit med kören, vi har redan bestämt låt, nämligen Syster Jane med Bernt Dahlbäck! Jalla jalla! 

 

 
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Bodingen VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-10 07:54Bookmark and Share


  Loppan på Gotland VIP
ÄNTLIGEN!! Som jag längtat efter Bröderna. Applåder och busvisslingar till Gudagåvan ;p :)
2021-11-11

    Sefarge VIP
Jaa säger bara det Kult! @lltså!
Som Bröderna Brööl &
Flamingo kvintetten!
Överlever både tråk
-modern gnissel och
Dödsmusik samt de
Kriminellas gangster
Rap! Och hör sen!
;)
2021-11-10

  Eva Solstrale VIP
The real deal blir ibland fel men ja jag blundar för vissa ordval och duckar för slag! Kul ändå att dialogen verkligen signalerar "borta med vinden, alkoholens ångor" skrattar och känner en viss ödmjukhet inför dessa säckars bröderna bröl!
2021-11-10

  Öknens Ros VIP
Språkbruket väldigt fritt, blundade dock på vissa ställen ;). Reality-känsla, eller går snacket så här?
2021-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP