Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så Du Är Vegeterian...


Så du är vegeterian, det säjer du till mej.

Äta maten jag är van är inte alls din grej.

Du är även en vegan, som utmärker sej.

Sellerin och paprikan ger du ett blankt nej.

Du klarar inte persiljan... Nej! Uschiamej...

Samma med palsternackan. Ja, jävlarimej!

Rotgruktssmak är likadan och den gillas ej.

Kålen stinker utav fan, spagetti är din grej.

Alla strips på hemmaplan i ketchup är okej.

Du äter dem slentrian, med något oljesprej.

Ja, du har en reservplan, när det passar dej.

För pizzorna i hela stan... är alla helt okej!




Övriga genrer (Satir) av Camilla Heinonen VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-15 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP