Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra sidan

Vi finns på andra sidan tiden.
Vi dyrkar upp tillvarons stela pansar
och suger ut den ljusröda sötma
som pulserar
genom mystikens mjuka hinnor.

Skuggorna fladdrar
genom verklighetens stängda dörrar
som mörka lågor
som osynlig eld
och vi repar upp väven
nystar
börjar om
på märkliga mönster
av dagar och nätter.

Allt som är hemlöst i mig
allt som är hemlöst i dig
ska vi väva ett rum åt
och värma med våra händers längtan
hudens glödande vilja
och mjuka munnars andetag.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-15 17:02



Bookmark and Share


  Elin Holmsten
Så vackert och suggestivt
2021-10-17

  Kungskobran VIP
Att vara hemlös måste vara bland det värsta som kan hända
2021-10-16

  Lustverket VIP
Ja! En bra idé. Ett hem åt det osaliga, som är på fel sida av ridån. Som måste vara det, för annars minns ingen den osynliga elden.
2021-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP