Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marginaliserad

Med mitt ynka själsliv är jag marginaliserad.

I en tom samtid är jag hårt marinerad.

Har aldrig varit så här jävla alienerad.

Ingen ringer på min telefon. 

Livet är bara ett enormt hån. 

Jag tror att jag dränker mig i ån. 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-15 21:34



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Bittra men vackra ord.
2021-10-16

    Ohemulen VIP
Ditt själsliv är inte ynkligt :-) Och här på poeter är du en välbehövd röst.
2021-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP