Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


det är öppet, man får be - kim kong


försvunnen


viper målade väggen bögfärgad för mig
för min skull sålde han röken av min dröm
till konstens forum, där bögast är en tjej
jag är rappt förslaget upprymd av beröm

kyssar är ovitt kommande
döden växer inombords
ingen ser mig som den andre
hyslagen till slutligen bords

mina bönor föregår mig
fingertoppar genom dan
sent blir flatorna en tjej
yarens svurne kumpan




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 387 gånger
Publicerad 2021-10-16 06:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd