Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Hantverks Snidade Dikter


Solsken och Flygande fjärilar

"Min kärlek är som solsken och flygande fjärilar"

Säger en kvinna till sin man

"Jag behöver inte dina kärleks presenter"

Säger mannen till kvinnan utan att tänka sig för

Han gör sig medens ogjord med några få ord

Och kvinnans kärlek slutar genast abrupt

Och blir till mörk natt och fjärilarna flyger iväg

Han försöker rädda relationen

Och ger kvinnan en ros på hennes födelsedag

”Det är inte en ros jag behöver” säger kvinnan

”Utan ett från dig bindande engagemang” fortsätter hon

Vad vill du henne !? säger hennes bror

Som också är där närvarande

”Jag vill ha det jag inte kan få” säger kvinnan så

Mannen tänker till en stund och säger sedan

 ”Av mig kan du inget mera få” säger han

Brodern säger då ”Om du inte har något mer

att erbjuda kan du gå”

Mannen han går ut i solskenet med sin ros

Och fjärilarna de flyger med kärleken iväg sin kos

 

20190212

Taleptox Skrev

<+>

 




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2021-10-16 06:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP