Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ledig dag är inte fri

En ledig dag är inte fri,
många måsten ryms däri.
Måsten inför kommande.

Betraktar den med ironi,
vet att den kräver energi.
Aldrig förekommande...

Den avverkas i hysteri.
Slutkörd när den är förbi...
Det är ovidkommande.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-16 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP