Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Hantverks Snidade Dikter


Heligt regnvatten och blöt snö

Jag drunknar i heligt regnvatten

Och pulsar genom blöt snö

Benen släpar tunga

Genom den tjocka snön

Till en helig symfoni

Av den döve Beethoven

I mina hörlurar

Genom skogen jag går på en stig

Jag så sakta går

”Va långsam du är” säger en kvinna

Mina armar bär tunga

Kassar med mat i

Jag varit och köpt på coop

När jag kommer hem

Ska jag tillaga en god lunch

Utav maten jag varit och handlat

Sedan Ska jag sätta mig i tv fåtöljen

Och vila min trötta kropp

Dagarna är en enda

Lång strävan i mitt anletes svett

 

20190211

Taleptox Skrev

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2021-10-16 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP