Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dem

Bland rosor öppnas en rymd

Under ljuset av måne klar

 

Där lever allt

 

de faller precis som hösten letar

under havets stillhet strömmen går

De växer ut liksom sprucken vår 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-05 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP