Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Badar


i mina goda minnen
att de överlever i den värld
som förminskar udda
katalogiserar människor
som gurkor eller en mekanisk pryl
de minnen som förmår
sprida ljuset i detta mörker
måste vara osedvanligt starka
finns ingen som du klokuggla

tackar mina vänner i vardagen
vi behandlar varandra
som vi själva vill bli
ska handla nötter till fåglarna
de vurmar för dem
då sprider tacket för hjälpen
glädjen över vintern




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2021-10-16 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP