Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Axplock


För några är hösten
ett yrke, ett kall

En tid för bonden
att skörda det han sått

För andra ett axplock

Av årets alla dagar

Som snart har gått

Då vintern på nytt
lägger sordin över allt

Och vindarna viner
så isande kallt




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-16 10:10



Bookmark and Share


  ULJO
Varje årstid har ett avstamp in till nästa och nästa ..........
2021-10-17

  Kungskobran VIP
Isande vinden
som rister i kinden
gör den varm och röd
som gnistrande glöd
i vinterns bistra klimat
hoppas att våren kommer snart
2021-10-16

  alicja lappalainen VIP
"Och vindarna viner
så isande kallt"
Tänker på Kung Bore
2021-10-16

    Lena Staaf VIP
Hösten som avsats, avstamp inför vintern.
2021-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP