Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Det första jag såg



var sprayburken som stod på bordet
då jag kom tillbaka
nog flinade den illmarigt
"vad det något du glömde"
ett önskemål
bläckfiskarmar och dito komihåg
visst har det blåst många vindar
men den idag finns inte motstycke
inte ens solen
gästspelar på scenen
vände mig mot öster
men inte ringer den på porten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-10-16 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP