Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

Med ditt ljus skyddas vi från mörkrets faror
Med ditt värme skyddas vi från den isande kylan
Med din energi odlar vi maten som räddar oss från svältens härjningar
Med din närvaro känner vi oss säkra mitt i universums oändlighet
Med dina strålar ser vi livets väg framför oss
Med din existens får vi inblick till någonting större än vår värld
Med din gudomlighet känner vi hur vår värld fylls med liv
Du är enbart en liten skinnande ö bland universums mörka ocean
Men för oss är du hela vår värld som föder och leder oss




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2021-10-16 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP