Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto på en kaja--hann inte ta kort


Lekfull


En råka plockade bland varorna i storköpet
plötsligt tog vinden ett fast grepp
om den svartklädde
stjärtfjädrarna ritade streck i skyn
medan han

gungande som en trähäst i åkern




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-10-16 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP