Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTBETRAKTELSE

Höstvind ruskar obrydd

björkars tunnhåriga kronor

löven snart fallna

stammar nakna raka

krusiga vågor viskar

väter nykrattad sandstrand

vilsna skator promenerar

hittar några korn

upptagna vända ekor

vilar i skymningsljuset

mörkret faller sakta

drar för sammetsgardin

månen seglar upp

speglas i vattenyta

frid breder rosentäcke

över hänsovna själar

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-10-18 18:05



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Nogsamt utmejslade höstbilder, stämningsfulla och sköna.
2021-10-21

  ULJO
Så fina ord till hösten
2021-10-19

  Briza media
Med en ömsint blick på naturen. Så fin betraktelse!
2021-10-19

  Öknens Ros VIP
Fint diktat om hösten.
2021-10-19

  Feliaxel VIP
Känner verkligen hösten i dina rader
2021-10-19

  Susen VIP
Fin ton och vackert bildspråk
2021-10-19

  Cikoria Blå VIP
Den tycker jag om!
2021-10-19

  Niliboy
Fint så det förslår om vår härliga natur om hösten!
2021-10-18

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text med höstkänsla, ser bilder för min inre syn.
2021-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP