Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koko Bängström

Omkring den interpartikulära jublande erektionens statusfall i ett ruttnande schizofrent samhälles när jag kom hem efter en tids semester i skuggan av en frisörsalong att sätta sig med sina hysteriska bröst när det brinner i kycklingen standardformat 39QP555SS och att sporra postens chefer med en vattenkanon rakt upp i anal kolumn 7 serie 4 år gammal när jag gick vilse på Wessels och jag älskar att åka buss eftersom brunkål plus min skostorlek som en dröm på Dr Z när du stod och såg fåglarna verka som i en annan vilse dimension att bita mamma i stjärten på en resa i en kulvert som slutar i året 1972 i natt och kunde inte somna om vi är drogade allihop att åka hem till sig själv och det förbannade faktumet att vi måste vakna och göra revolution på alla fronter så att glädjen får en chans att bjuda upp till dans. The end.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-16 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP