Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min inre puma

Verklighetens skall.
Rastlösa sagor klöser.
Men du tittar på.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2021-10-16 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP